Szállítás - Termékek átvétele

Házhoz szállítás, információk


Házhozszállítással, amelyet az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat biztosít

Lehetőség van megrendelése átvételére kényelmesen otthonában vagy munkahelyén az Ön által megjelölt napon.

A megrendelt termékeket az Ön által választott napon az MPL futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítás történhet otthonába, munkahelyére, vagy bármilyen Ön által megadott címre, ahol a szállítás napján 8-17 óra között Ön vagy megbízottja át tudja venni megrendelését. A szállítási napot a rendelés visszaigazolásakor egyeztetheti munkatársunkkal. A futárcég korlátozott mértékben tudja figyelembe venni a kézbesítésre vonatkozó egyedi igényeket. A raktáron lévő termékek a megrendeléstől számított 1-2 munkanap alatt kerülnek kiszállításra.

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal díja:
50.000,-Ft alatti vásárlás esetén: 1.290,-Ft
50.000,-Ft feletti vásárlás esetén: díjmentes 
Házhozszállítás időpontja munkanapokon 8-17 óra között. Egyedi igények figyelembevétele csak korlátozottan lehetséges.

A kézbesítő futárnak kizárólag készpénzben tudja kifizetni az utánvéttel megrendelt termékeket.


Átvétel több, mint 540 Pick Pack Ponton, 

A Pick Pack Pontok fontosabb közlekedési csomópontoknál, MÁV, BKV és Volán pályaudvarokon, nagyvárosok sétálóutcáin és szinte minden plázában, bevásárló központban megtalálhatók. Pick Pack Pontokat azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik nem akarnak egész nap otthon várni a futárra, hanem rugalmasabb átvételi lehetőséget keresnek és könnyen útba tudják ejteni a forgalmas helyen lévő átvevő pontokat.

A megrendelt termékeket a kiválasztott Pick Pack Pontra szállíttatjuk, ahol a kiszállítástól számított 5 munkanapon belül tetszés szerinti időpontban átveheti a csomagot. Amint a csomag odaérkezett a Pick Pack Pontra sms-ben és/vagy e-mailben értesítjük. Az Önnek megfelelő Pick Pack Pontot a megrendelés leadásánál tudja kiválasztani. A raktáron lévő termékek a megrendeléstől számított 2-3 munkanap alatt érkeznek meg

Áruátvétel Pick Pack Ponton díja:
50.000,- Ft alatti vásárlás esetén: 990,-Ft
50.000,-Ft feletti vásárlás esetén: díjmentes
A Pick Pack Pontok jellemző nyitvatartása: Minden nap:  8.00 - 20.00 óráig
A Pick Pack Pontokon készpénzben fizetheti ki a megrendelt termékeket. A legtöbb helyen van lehetőség bankkártyás fizetésre is.
(A rendelési folyamat során a Pick Pack Pont kiválasztásakor megtekintheti az üzletek nyitvatartási idejét és masterz ott elérhető fizetési módokat)

-Átvétel több, mint 2.500 Posta Hivatalban, 
Posta Pontokon (A legtöbb Posta hivatalban) is átveheti megrendelését, amelyek az ország szinte minden településén megtalálhatók.

A megrendelt termékek átvételének kényelmes és gazdaságos formája, ha a legközelebbi Postahivatalba kéri a csomagot. A hivatal nyitvatartási idejében a kiszállítást követő 5 napon belül akkor megy a csomagért, amikor Önnek megfelelő.  A raktáron lévő termékek a megrendeléstől számított 2-3 munkanap alatt érkeznek meg a PostaPontra.

Áruátvétel PostaPonton díja:
50.000,- Ft alatti vásárlás esetén: 875,-Ft
50.000,-Ft feletti vásárlás esetén: díjmentes
A Postahivatalok jellemző nyitvatartása: Munkanapokon:  8.00 - 16.00 óráig
A PostaPontokon készpénzben fizetheti ki a megrendelt termékeket. A legtöbb helyen van lehetőség bankkártyás fizetésre is.
(A rendelési folyamat során a szállítási mód megadásánál választhatja ki az Önnek megfelelő PostaPontot)

-Átvétel több, mint 35 Csomagautomatában
Ha elfoglalt és kiszámíthatatlan az időbeosztása a csomagok átvételének praktikus formája a Csomagautomatás áruátvétel. Az automaták az ország nagyvárosaiban frekventált helyeken, a nap 24 órájában, sorban állás nélkül adnak lehetőséget a csomag átvételére. 

Áruátvétel Csomag automatából díja:
10.000,- Ft alatti vásárlás esetén: 875,-Ft
10.000,-Ft feletti vásárlás esetén: díjmentes
A Csomag automatákból 0-24 óráig veheti fel csomagját. 
A Csomag automatákból helyszíni bankkártyás fizetéssel veheti fel csomagját.
(A rendelési folyamat során a szállítási mód megadásánál választhatja ki az Önnek megfelelő Csomag automatát)

Amennyiben kérdése van a szállítási lehetőségekkel vagy megrendelt termékei kiszállításával kapcsolatban kérem, jelezze felénk.


100% pénzvisszafizetési garancia! Elállás joga:

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke.

Fentiek értelmében minden termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a termék kézhezvételét követő 14 naptári napon belül. 
Amennyiben élni kíván az elállás jogával a hivatkozott Kormány rendeletben rögzített feltételeknek megfelelve, kérjük, hívja Vevőszolgálatunkat, ahol tájékozódhat az elállás menetéről és a pénzvisszafizetés lehetőségéről.


Szavatosság: Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásával. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

A nálunk vásárolt termékek garanciális ügyintézésével vevőszolgálatunk foglalkozik

Vevőszolgálat:

E-mail: icrkft1@gmail.com
Cím:2120 Dunakeszi, Barátság útja 38

Minden, a weboldalunkon leadott megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak.

Amennyiben kérdése van, keressen bizalommal minket elérhetőségeinken.

Köszönjük, hogy termékeink mellett dönt és minket választ!

Kellemes vásárlást és további Szép Napot kívánunk Önnek!